Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Camper huren in Amerika? | Camper verhuur door Cheap Campers

Camper huren in Amerika

Wilt u een camper huren in Amerika om het land van de onbegrensde mogelijkheden te ontdekken? Amerika is zo uitgestrekt en zo divers in landschap, flora, fauna en bevolking. Gelegen tussen de Atlantische en de Stille Oceaan en tussen Canada en Mexico, is de USA uitermate geschikt om met de camper te verkennen.

Van Florida helemaal naar Alaska en van New York naar Hawaii. Reis door dit geweldige land op zoek naar The American Dream, om zo de ultieme vrijheid te ontdekken. Via Cheap Campers kunt u voordelig een camper huren in de USA!

 

De voordelen van een camper huren in Amerika

Het reizen met een camper in de USA geeft een gevoel van vrijheid. U kunt zelf de route bepalen, uitstappen waar u wilt en hoelang u dat wilt. Aan het einde van de dag hoeft u niet te zoeken naar een hotel en de koffers hoeven niet telkens in- en uitgepakt te worden. Overnachten kan op de mooiste plekjes, bijvoorbeeld aan een prachtig strand of in één van de vele natuurgebieden of National Park. Iedere avond slaapt u in hetzelfde bed en te allen tijde kunt u zelf uw eten klaarmaken en picknicken waar u maar wilt. Het geeft u een fantastisch gevoel van vrijheid en gemak. Rijden is in Amerika meestal een stuk rustiger dan bij ons, de overige weggebruikers zijn vaak erg tolerant. De vele campings zijn goed ingesteld op campers en hebben bijna altijd wasmachines en -drogers. Wilt u profiteren van de voordelen van een camper huren in Amerika? Schakel dan Cheap Campers in. Wij zijn gespecialiseerd in camperverhuur in de USA.

 

Een camper huren in Amerika en wonen in de camper

Voor Europeanen lijken de Amerikaanse motorhomes enorm groot. Maar alles is groter in Amerika en het besturen van een groot voertuig valt enorm mee. De wegen zijn groter, de kampeerterreinen en de parkings voor de supermarkt ook. Gaat u een camper huren in Amerika? Wij raden het dan af om door een grote stad als San Francisco te rijden. Elke motorhome of camper van Cheap Campers in de USA is voorzien van een keuken met tenminste een gastoestel en een koelkast, soms met vriezer. In vele campermodellen is ook een magnetron in de keuken aanwezig. Kookgerei, bestek, borden, glazen, hand- en theedoeken zijn meestal onderdeel van een keukenkit die u kunt huren. Beddengoed is ook te huur als apart pakket. We adviseren u om zachte koffers en tassen mee te nemen i.p.v. de ‘hard cover’ koffers. Zachte koffers nemen leeg minder ruimte in beslag en zijn makkelijker in een kast van het voertuig op te bergen. Dankzij deze voordelen kunt u met een gerust hart een camper huren in Amerika waarin u ook heerlijk kunt wonen.

 

Voorbereidingen omtrent het camper huren in Amerika

Reizen in Amerika is heel makkelijk - alleen zijn de afstanden heel groot. Het land is groter in omvang dan Europa en daarom is het noodzakelijk om keuzes te maken. Wij raden u aan om als uitgangspunt bij het plannen van uw reis gemiddeld zeker niet meer dan 150à 200 kilometer per dag te reizen. In de Verenigde Staten worden de campers en motorhomes meestal zonder mijlen aangeboden. U dient bij de boeking al een inschatting te maken hoeveel mijlen u gaat rijden en het benodigde aantal pakketten te kopen. Extra mijlen kunnen bij het inleveren van de camper worden afgerekend, niet gebruikte mijlen worden niet gerestitueerd. Bij de huur van een camper in Amerika moet u rekening houden met het verschil van de klimaten in de verschillende regio’s. Florida heeft bijvoorbeeld een heel ander klimaat dan New England en Californie; weer een ander dan bijvoorbeeld Washington State.

 

Verkeersregels in Amerika

Gaat u een camper huren in de USA? Dan is het belangrijk om vooraf de verkeersregels goed te kennen. Alle snelheden worden in mijlen aangegeven. De maximumsnelheid binnen de bebouwde kom is tussen de 20-45 mijl per huur, op snelwegen tussen de 55 en 70 mijl. Er is een strikte wetgeving voor rijden onder invloed van alcohol en snelheidsovertredingen. Voetgangers hebben altijd voorrang. Als een schoolbus stopt, moet er altijd in rijrichting van de bus en ook de tegenoverstelde richting worden gestopt. Doorrijden is een zware overtreding. Op grote snelwegen met meerdere stroken mag van links en rechts worden ingehaald – “keep your lane” is hier het motto. U moet in uw eigen rijstrook blijven rijden. Chauffeurs en passagiers moeten altijd veiligheidsgordels gebruiken en voor kinderzitjes gelden strikte veiligheidseisen. Deze worden door de meeste camperverhuurbedrijven niet aangeboden, i.v.m. de aansprakelijkheid.

 

Camperverhuur in Amerika

Na aankomst uit Europa bent u verplicht tenminste één nacht in een hotel te verblijven. Pas de volgende dag mag u een camper huren in Amerika. U moet met uw camper overnachten op campings. In Amerika zijn er heel veel campings in alle soorten en maten. In de National Parks/National Forests zijn ze vaak heel eenvoudig wat betreft faciliteiten, maar heel mooi gelegen en met hele ruime staanplaatsen midden in de natuur. Er zijn de bekende ketens zoals KOA campings en particuliere campings. Er zijn bijna altijd douches, wasmachines en wasdrogers aanwezig. Ook ontbreekt de barbecue en een zwembad zelden. De gemiddelde prijs inclusief elektriciteit is US$ 25 tot US$ 45 per nacht. In National Parks/National Forests kost een plek circa US$ 7-15 per nacht met basisvoorzieningen zoals toiletten en soms douches (geen elektriciteit).

 

Campings reserveren in Amerika

Vaak is het op de campings in de USA niet nodig om te reserveren. In het hoogseizoen en op nationale feestdagen is het echter aan te bevelen om van te voren een plaats te reserveren. In National Parks zijn de plekken zeer gelimiteerd en gewild en in het hoogseizoen is het er druk. U kunt de campings van de National Parks/Forests en de verschillende ketens maar ook particuliere campings heel eenvoudig online reserveren.

 

Welke rijbewijzen heb ik nodig om een camper te huren in Amerika?

Als u een camper gaat huren in de USA dan dient u als bestuurder altijd een geldige, nationale rijbewijs bij zich te hebben. Voor de VS is het niet verplicht, maar wel raadzaam, ook een internationaal rijbewijs te hebben. U kunt deze verkrijgen bij de ANWB. Alleen het internationale rijbewijs is niet geldig, u dient altijd uw Nederlandse rijbewijs ook nog bij u te hebben. Alle campers op de site van Cheap Campers kunnen met een rijbewijs B worden bestuurd. Soms gelden er bij het camper huren in Amerika aanvullende voorwaarden zoals leeftijd of moet u een aantal jaren in het bezit zijn van een rijbewijs.

 

Camper huren in Amerika via Cheap Campers

Bent u van plan om een camper te huren in de USA? Of wilt u meer informatie ontvangen? Cheap Campers helpt u graag verder. Neem gerust contact met ons op via 020 - 205 09 86 of verkoop@cheapcampers.nl. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Wilt u snel, eenvoudig en voordelig een camper huren in Amerika? Kies dan voor Cheap Campers.

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020-205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden