Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • amerika
  • New-York

Camper huren in New York - Amerika | Cheap Campers

Camper huren in New York 

Een camper huren in New York? The City That Never Sleeps, deze omschrijving (een van de vele) is die van de grootste stad van de Verenigde Staten. De stad ligt tevens in de staat New York en is op veel vlakken een unieke bestemming. Wanneer u een camper huurt in de Verenigde Staten dan is een bezoek aan New York erg aan te raden. 

De stad heeft verschillende interessante wijken met een rijke historie, art scenes en heel goede eetgelegenheden. New York is een drukke stad maar u kunt er zelf voor kiezen om af en toe de rust op te zoeken door bijvoorbeeld naar Central Park te gaan of andere plekken in de natuur. De stad staat bekend om de mix van culturen en nationaliteiten in de bruisende stad. Het huren van een camper in New York kunt u gemakkelijk doen aangezien de vele depots van verschillende verhuurbedrijven in de stad. Rondom New York vindt u tal van kampeermogelijkheden voor uw camper vakantie!

 

 

Wij hebben voor u de highlights van New York op een rijtje gezet

 

Vrijheidsbeeld

Bezoek het bekende vrijheidsbeeld op Liberty Island. U kunt er ook langs varen per ferrie. Wanneer u in het voetstuk of zelfs de kroon wilt bezichtigen dan kunt u van tevoren op verschillende plekken tickets kopen. Het is echt de moeite waard en vooral het kroonstuk waarbij u een waanzinnig uitzicht krijgt over de skyline van New York.

 

Central Park

Dit gigantische park midden in de drukke stad van New York trekt jaarlijks enorm veel bezoekers en is een geweldige plek wanneer u even aan de drukte van de stad wil ontsnappen. In het park vindt u verschillende standbeelden en bruggetjes en een Belvedere Kasteel. Midden in het park bevindt zich een groot meer wat The Lake wordt genoemd.

 

Guggenheim Museum

Buiten het feit dat het gebouw van het Guggenheim Museum indrukwekkend is en gebouwd door de meest bekende architect van Amerika ooit, kunnen hier verschillende tentoonstellingen worden bewonderd. Het is ook al leuk om alleen langs het immense gebouw te lopen en een foto te nemen! Er zijn talloze eettentjes en leuke souvernirwinkeltjes.

 

Brooklyn

New York kent verschillende stadsdelen waaronder Manhattan en Brooklyn. In Brooklyn staat de bekende Brooklyn Bridge, waar u een prachtig uitzicht heeft over New York. Maak een wandeling door de botanische tuinen en daarna door naar het Brooklyn Museum voor een leuke middag. 

 

Broadway

Hier zult u echt uw ogen uitkijken. Hier komt de wereld van theater echt tot leven! Wandel door de grote straten en maak kennis met de verschillende karakters uit musicals, films en spelletjes. U hoort overal muziek en kunt een musical bijwonen wanneer u de tijd heeft.

 

De voordelen van camperhuur in New York

De voordelen van een camper huren in New York op een rijtje. Ontdek de mogelijkheden van het reizen met de camper in New York. U kunt de camper ophalen bij een van de depots in New York. Zo zijn er depots bij het vliegveld en in de stad. Het is niet aan te raden om met de camper downtown New York in te gaan. Wij adviseren de camper bij een RV-park neer te zetten waar u dan ook kunt overnachten. Taxi's of openbaar vervoer kunnen worden gebruikt om in het hart van het centrum van New York te komen. 

 

Waarom een camper huren in New York

Gemakkelijk een camper huren in New York. Waarom u geen spijt zult krijgen van het huren van een camper in New York? Omdat de stad New York op zichzelf al een groot avontuur is met enorm veel bezienswaardigheden. Tevens is de omgeving van New York ook fantastisch en hoe kan die nu beter worden ontdekt dan met de camper? Wij helpen u graag bij het samenstellen van een mooie rondreis naar New York.

 

Huur uw camper in New York bij Cheap Campers

Een camper huren in New York doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf New York online samen of neem contact op met een van de mewerkers van Cheap Campers. U kunt uw wensen doorgeven en de medewerkers van Cheap Campers gaan voor u aan de slag. Wegens veel ervaring met het reizen per camper in verschillende landen kan er goed advies worden gegeven.

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 - 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden