Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • amerika
  • San-Francisco

Camper huren in San Francisco - Amerika | Cheap Campers

Camper huren in San Francisco

Een camper huren in San Francisco? De stad wordt ook wel "The Golden Gate City" genoemd. San Francisco biedt indrukwekkende vergezichten met z'n twee imposante hangbruggen en piramide wolkenkrabber. San Francisco is ook bekend vanwege Chinatown, het gevangeniseiland Alcatraz, het gezellige Fishermans Wharf, de cable cars en de kronkelige Lombard Street. 

Op een route door het westen van de USA mag deze stad eigenlijk niet ontbreken. San Francisco is een fantastische bestemming! San Francisco heeft - voor Amerikaanse begrippen - een compact centrum met voetgangersgebieden, waar een auto niet noodzakelijk is. De meeste plekken die voor een bezoeker interessant zijn, zoals Fisherman's Wharf, Union Square, China Town en Embarcadero, liggen op redelijke afstand van elkaar. Er is een openbaarvervoersysteem en veel interessante plekken kunnen lopend of per stadsbus bezocht worden, 's avonds is een taxi aan te bevelen. Een fiets huren hoort in San Francisco ook tot de mogelijkheden. Er is een indrukwekkende route over de Golden Gate Bridge naar het stadje Sausalito. Al met al is deze metropool in Amerika zeker een bezoekje waard!

 

Wij hebben voor u de highlights van San Francisco op een rijtje gezet

 

  • Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge verbindt het schiereiland van San Francisco met Sausalito in Marin County. De brug wordt jaarlijks door ongeveer negen miljoen mensen bezocht. De Golden Gate Bridge is een bijzondere brug die een grote indruk maakt met zijn afmeting, kleur, licht en geluid. De brug is voorzien van een trottoir met fietspad van maar liefst 2,7 kilometer lang.

 

  • Golden Gate Park

Dit zeer grote stadspark van San Francisco ligt naast de prachtige Golden Gate Bridge. Het park is zo’n 4,1 km² en behoort tot de één van de meest bezochte parken van de Verenigde Staten. Er is ook een groot natuurwetenschappelijk museum en botanische tuin.

 

  • Alamo Square

Alamo Square is een woonwijk en ook een park. De huizen die er staan zijn bijzonder en door hun Victoriaanse architectuur kenmerkend voor San Francisco. Doordat deze wijk op een heuvel ligt, heb je ook nog eens een fantastisch uitzicht over de stad San Francisco. De huizen worden ook wel “painted ladies” genoemd, omdat ze vaak meerdere kleuren hebben. 

 

  • Alcatraz

Alcatraz is een eiland in de baai van San Francisco en werd van 1934 tot 1963 gebruikt voor een zeer zwaar beveiligde gevangenis. Een beroemde gevangene uit die tijd was Alphonse “Al” Capone. Er zijn meerdere films gemaakt van deze bekende Alcatraz gevangenis. Tegenwoordig is Alcatraz een museum en nationaal park. Vaak zijn er diverse tentoonstellingen. Het eiland is alleen per ferry te bereiken.

 

  • Chinatown

Chinatown in San Francisco is de oudste Chinatown van Noord Amerika. Het heeft veel te bieden voor bezoekers. Veel Aziatische gebouwen sieren de straten in dit stukje van San Francisco. Tijdens een Chinatown tour kunt u zelfs een een fortune cookie (gelukskoekjes) fabriek bezoeken. Binnen is te zien hoe deze gemaakt worden en vanuit hier de wereld over gaan.

 

  • Cable Car / Tram

Een zeer authentieke manier van verplaatsen in San Francisco is met de Cable Car. Er zijn drie routes die te herkennen zijn aan de kleur op de tram. Een kaartje kopen is onder andere mogelijk bij de conducteur.

 

  • Transamerica Pyramid

Deze hoogste wolkenkrabber van San Francisco is niet te missen. Zijn hoogte van 260 meter en bijzondere vormgeving trekt de aandacht. Er zitten verschillende bedrijven in deze Transamerica Pyramid met een totaal van ongeveer 1500 werknemers. Helaas niet toegankelijk voor bezoekers. 

 

De voordelen van camperhuur in San Francisco

Een camper huren begint in San Francisco. Het huren van een camper in San Francisco is erg eenvoudig. Er zijn verschillende verhuurders die hun depots in de stad hebben. Ook zijn er verschillende mooie routes te volgen vanaf San Francisco naar het binnenland. Met de comfortabele campers die worden aangeboden op de website zult u relaxed onderweg zijn. De campers zijn zo ontworpen dat zij veel weg hebben van een huis. Ondanks de grootte van de campers in San Francisco rijden zij erg prettig en zijn van een automaat voorzien. 

 

Waarom een camper huren in San Francisco

Waarom een camper huren in San Francisco is aan te raden. San Francisco is een geweldige bestemming die goed te bereiken is met een camper. Er zijn verschillende kampeerplekken buiten de stad. Op nog geen uur rijden vindt u er ook al de eerste nationale parken waar met de camper kan worden overnacht. San Francisco is een levendige stad en is een geweldig beginpunt van uw camperreis!

 

Huur uw camper in San Francisco bij Cheap Campers

Een camper huren doet u eenvoudig bij Cheap Campers. Voor een uitgebreid advies over een camperreis naar San Francisco adviseren wij u graag. Stel een unieke reis samen waarbij u het geweldige San Francisco en omgeving ondekt. Raadpleeg ook onze routepagina voor leuke routes naar San Francisco.

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 - 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden