Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • amerika
  • Seattle

Camper huren in Seattle - Amerika | Cheap Campers

Camper huren in Seattle


Camper huren in Seattle, the Emerald City. Seattle is prachtig gelegen tussen de Cascade Mountains, de Pacifische Oceaan, het Olympische schiereiland en met uitzicht op de vulkaan Mt Rainier – het is echt een juweel in de noordwestelijke uithoek van de VS.

De stad ontstond in 1852 rond een nederzetting en werd pas laat door blanke pioniers ontdekt die naar Amerika waren gereisd. Die zagen meteen de mogelijkheden als havenstad. Het is nu de grootste stad van de Amerikaanse staat Washington en telt ruim een half miljoen inwoners. 
 

Wij hebben voor u de highlights van Seattle op een rijte gezet

 

  • Pike Place Market

Verdeeld over ongeveer negen hectare is deze fascinerende markt van Seatle te vinden.  Pike Place Market is al sinds 1907 een actieve boerenmarkt waar allerlei producten zoals bloemen, vis, vlees, fruit, groente, kruiden, sieraden, kleding en veel oude ambachten worden aangeprezen. Deze plek is 'n grote trekpleister. Zelfs vis kopen bij viskraam Pike Place Fish Company blijkt een show. 

 

  • Pioneer Square

Eigenlijk is Seattle rondom dit deel van de stad ontstaan, met name vanuit Alki Point in het westen. Dit driehoekige plein en zijn omgeving staan bekend om hun historische karakter. De wijk wordt ook wel Pioneer Square Skid Road Historic District genoemd. Zo staat hier de oudste wolkenkrabber van de stad, Smith Tower uit 1914. Verspreid over de wijk vind je veel negentiende eeuwse gebouwen waarin tegenwoordig veel galeries, musea en winkels gehuisvest zijn.

 

  • Space Needle

Het symbool van Seattle is te vinden in Seattle Center, een park vol met kunst en entertainment. De Space Needle is een toren van 184 meter hoog en is zo gebouwd dat het aardbevingen en stormen zou moeten kunnen trotseren. Bezoekers kunnen door middel van een lift naar boven om daar te genieten van een bijzonder fraai uitzicht over de stad. Ook is het mogelijk om onder het genot van een heerlijk diner al draaiend de stad te overzien.

 

  • Duck Tour

Een zeer bijzondere manier om Seattle te bewonderen is vanaf het water. Al rijdend in de ‘Duck-bus’, die dwars door de stad gaat, hoor je alle ins en out over Seattle. Vervolgens ga je met dezelfde bus te water om vervolgens al varend allerlei leuke details over de stad te horen. Een bijzonder aspect is dat deze amfibische voertuigen zijn gemaakt van voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog.

 

De voordelen van camperhuur in Seattle

Een camper huren begint in Seattle. Ontdek het bruisende stadsleven van Seattle in Amerika. Of u nu met z'n tweeën reist of met het hele gezin, er is altijd een geschikte camper om mee te reizen. Van eenvoudige twee-persoons modellen tot zeer grote luxe campers. Met de camper heeft u altijd veel vrijheid en kunt dus gaan en staan waar u zelf wilt. Er zijn tal van kampeerplekken op unieke locaties waar de camper kan worden aangesloten aan het water en de elektriciteit. U krijgt van ons uitgebreide informatie over het huren van een camper in Seattle en helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte camperreis naar Seattle.

 

Waarom een camper huren in Seattle

Een camper huren in Seattle is geweldig. Seattle ligt in het noorden van Amerika in de staat Washington. Vanuit Seattle kunnen er mooie routes worden gevolgd naar de kust en zelfs naar Canada. Breng een bezoek aan het Olypmic National Park of het Mount Rainier National Park voor een geweldig camper avontuur. Seattle heeft een leuke mix van prachtige natuur met veel wandelmogelijkheden en een levendige stad waar vooral in de zomermaanden volop activiteiten te doen zijn. Parkeer de camper op een van de vele campground net buiten de stad en geniet van uw camperreis in Seattle. 

 

Huur uw camper in Seattle bij Cheap Campers

Een camper huren in Seattle begint bij Cheap Campers. Boek uw camperreis naar Seattle bij Cheap Campers. Bespreek de mogelijkheden en uw wensen met een van onze medewerkers. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het reizen met de camper. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw camperreis!

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 - 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden