Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • australie
  • Alice-Springs

Camper huren in Alice Springs - Australië

Camper huren in Alice Springs

Een camper huren in Alice Springs. Alice Springs, een stad gelegen in het midden van Australië. Alice Springs behoort tot de Northern Territory en het kan er zeer warm worden.

Wanneer je van het Noorden naar het Zuiden reist of andersom dan zul je blij zijn eindelijk een grote stad tegen te komen. 

 

Wij hebben voor u de highlights van Alice Springs op een rijte gezet

Rondom Alice Springs zijn een aantal grote nationale parken die echt de moeite waard zijn om te bezoeken. Er zijn ook opvangs voor verschillende diersoorten en een kangoeroe opvang waar de kangoeroe's gewoon voor je voeten lopen.

 

  • Anzac Hill

Wanneer u toch in Alice Springs bent dan raden wij aan om een wandeling te maken naar Anzac Hill voor een adembenemend uitzicht over de stad. Je kijkt zo uit over de McDonnald Ranges in het Zuiden en het centrum van Alice Spring. Dit kan ook in de avond erg mooi zijn. 

 

  • The Kangaroo Sanctuary

In deze bijzondere opvang voor kangoeroe's kun je verlaten baby kangoeroe's verzorgd zien worden door de tv-ster Brolga. Deze Kangaroo Dundee kwam op tv nadat er door BBC een reeks documentaires is gemaakt over het opvoeden van kangoeroe's. Brolga hoopte hiermee meer bekendheid te creëeren voor de dieren en meer steun van de overheid. In het park kun je kangoeroe's aaien en voeren. Een geweldig uitstapje in de Red Center

 

  • Larapinta Trail

Om de McDonnel Ranges te bezoeken is het geweldig om met een gids de Larapinta Trail te wandelen. Wandel door de prachtige woestijn van Australië; en klim op rotsen voor de meest mooie uitzichten. Vooral tijdens zonsondergang is het er prachtig. De paarsachtige gloed die over het landschap glijdt laat een mysterieuze blik achter, gewoonweg waanzinnig!

 

  • Alice Springs Desert Park

Als je het nog niet warm genoeg hebt kun je overdag een wandeling maken door het Desert Park. Nachtverblijf is ook mogelijk, dan zie je de meeste reptielen maar ook de Red Kangaroo. In het park worden verschillende shows met onder andere roofvogels gegeven en tevens kun je er veel informatie terug vinden over de natuur en cultuur van het gebied. Ook leuk voor met het gezin!

 

De voordelen van camperhuur in Alice Springs

Een camper huren begint in Alice Springs! Maak een onvergetelijke camperreis vanuit Alice Springs. Haal de camper op bij een van de depots in Alice Springs en begin uw camperreis. Het rijden met een camper in Australië is zeer eenvoudig en comfortabel voor het hele gezin. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij het er anders wordt aangegeven. Er zijn een aantal unieke overnachtings mogelijkheden in de buurt van Alice Springs. U hoeft de kampeerplekken niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Alice Springs

Huur een camper in Alice Springs. Het huren van een camper in Alice Springs is geweldig, zeker wanneer u wilt genieten van de prachtige natuur. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer in een National Park te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper gaan koken of zoals de Aussies buiten bij een (openbare) barbecue genieten van de ondergaande zon. 

 

Huur uw camper in Alice Springs bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Alice Springs zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Alice Springs. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Australië.

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 - 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden