Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • canada
  • Halifax

Camper huren in Halifax - Canada | Cheap Campers

Camper huren in Halifax

Altijd al gedacht aan een camper huren in Halifax? Halifax is de hoofdstad en de grootste stad van de Canadese provincie Nova Scotia, en heeft ruim 390.000 inwoners (2011). Na een fusering met Dartmouth en Bedford in 1996 vormt de stad de Halifax Regional Municipality. 

Halifax is het economische centrum van de Atlantische Canadese provincies en de op één na grootste Canadese kuststad, na Vancouver in Brits-Columbia. De inwoners van Halifax worden ‘Haligonians’ genoemd. 

Halifax heeft een van de grootste natuurlijke havens van de wereld. Het heeft een druk centrum met veel cultureel erfgoed. Moderne architectuur wordt afgewisseld door historische gebouwen met veel groene gebieden en parken. Overal zijn pubs waar je kunt eten en drinken. De afwisseling van boeiende musea, leuke galeries, goede horecagelegenheden, beroemde festivals en historische plekken maken van Halifax een bijzonder leuke bestemming! 

 

Wij hebben voor u de highlights van Halifax op een rijtje gezet.

 

  • Halifax Citadel

De Halifax Citadel is het belangrijke nationale monument van Halifax, wat ook wel Fort George wordt genoemd. Tijdens een wandeling door de Citadel kom je her en der mensen uit de geschiedenis tegen. Zij zorgen voor een goede afspiegeling van hoe het er destijds aan toe ging. Zo kun je een doedelzakspeler of een soldaat tegenkomen. Er zijn rondleidingen te boeken waarbij er boeiend verteld wordt over alles wat ooit afspeelde. Niet geheel onbelangrijk om te vermelden is het meer dan geweldige uitzicht wat je vanaf de citadel over de stad en zijn haven cadeau krijgt.

 

  • Theodor Tugboat

Vrijwel elk kind in Canada groeit op met de filmpjes van Theodor Tugboat. En sinds enkele jaren is het programma in meer dan tachtig landen op de televisie. De ‘roots’ van Theodor Tugboat liggen in Halifax. Andrew Cochran kwam op het idee om op een kinderlijke manier het werk van de Halifax haven vast te leggen. De kleine sleepboot beleeft er allerlei spannende avonturen. Vandaag de dag zijn er tours te reserveren waarbij je met Theodore Tugboat een tocht door de haven van Halifax maakt. De tocht is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Allerlei aspecten uit het werken in de haven komen er op een leuke manier aan bod.

 

  • Maritime Museum of the Atlantic

Midden in het centrum van Halifax bevindt zich het grootste en tevens oudste maritieme museum van Canada. Met pareltjes als het CSS Arcadia stoomschip en een echt productiemodel van Theodore Tugboat, weet het museum al meerdere jaren duizenden bezoekers te trekken. Naast vele prenten, boeken, wisselenden exposities, replica’s en tientallen kleine vaartuigen is er ook een permanente tentoonstelling gewijd aan de beroemde gezonken Titanic.

 

De voordelen van camperhuur in Halifax

De voordelen van een camper huren in Halifax. Plan een mooie rondreis door Canada en haal de camper op in Halifax. U kunt de camper ophalen bij een van de depots in Halifax en de camperreis kan beginnen. Het rijden met een camper in Canada is zeer eenvoudig en comfortabel vanwege de kwaliteit van de campers die de verhuurders aanbieden. Wat betreft het parkeren van de camper in Canada is dat heel goed te doen. De wegen zijn breed en er zijn grote parkeerplaatsen bij de nationale parken en op plekken waar bezienswaardigheden zijn. Er zijn tevens tal van overnachtingsmogelijkheden bij Halifax, zoals in het Lauri Provincial Park en aan het Minas Basin waar u gelijk prachtige wandelingen kunt maken door de ongerepte natuur van Halifax. Voor de kampeerplekken hoeft niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Halifax

Een camper huren in Halifax is voordelig. Het huren van een camper in Halifax is geweldig voor natuurliefhebbers, u hoeft namelijk niet heel ver te reizen om in de prachtige ongerepte natuur te zitten. Er zijn talloze activiteiten in en om de stad maar u kunt ook heerlijk ontspannen. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer in een National Park te blijven en genieten van de omgeving. U kunt in de camper gaan koken of cultuur proeven in het leuke stadscentrum van Halifax.

 

Huur uw camper in Halifax bij Cheap Campers

Een camper huren begint bij Cheap Campers. Stel uw camperreis vanaf Halifax zelf online samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag advies voor uw camperreis vanuit Halifax. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Canada.

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020-205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden