Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • canada
  • Montreal

Camper huren in Montreal - Canada | Cheap Campers

Camper huren in Montreal

Een camper huren in Montreal, dat doet u bij Cheap Campers! Montréal ligt in de oostelijke provincie Quebec in Canada. Montreal wordt ook het Parijs van Noord-Amerika genoemd. In Montreal wordt voornamelijk Frans gesproken en deze levendige stad is op Parijs na de grootste Franstalige stad ter wereld. 

Er valt hier onwijs veel te beleven. Gedurende het hele jaar worden er diverse culturele evenementen georganiseerd en zijn er veel festivals te vinden.

Vooral in de zomermaanden is er elk weekend wel iets leuks te doen zoals het Festival International de Jazz en het Festival Juste pour Rire. Montréal heeft veel parken en er is een unieke mix van moderne en oude bouwkunst. Dat Montréal uniek is blijkt uit het gigantische ondergrondse stelsel van tunnels en hallen. Deze ondergrondse stad staat beter bekend als "ville intrérieure" en bestaat uit winkels, hotels, restaurants, musea, kantoren en bioscopen en is echt de moeite waard! In de strenge winter van Quebec is zo een "mollen-stad" een uitkomst. 

 

Wij hebben voor u de highlights van Montréal op een rijtje gezet!

 

  • Notre Dame

Eigenlijk mag deze indrukwekkende St. Pietersbasiliek niet ontbreken tijdens uw camperreis door Canada. Deze kerk is gebasseerd op een ontwerp van de St. Pietersbasiliek van Rome maar dan een stuk kleiner. De buurt waar de kerk staat is prachtig en u kunt er heerlijk wandelen tijdens de zomermaanden.

 

  • Place des Arts

In het oosten van Montréal vindt u de Place des Arts, een soort schouwburg waar verschillende optredens worden gegeven zoals die van het Montréal Symphony Orchestra en Les Grands Ballets Canadiens. Er zijn vijf verschillende theaters te vinden waar prachtige tentoonstellingen worden gehouden en andere muzikale en artistieke bezienswaardigheden kunnen worden aanschouwd.

 

  • Ville Intrérieure

Door een van de 120 ingangen kunt u eenvoudig een kijkje nemen in de ondergrondse stad van Montréal. U zult het misschien moeilijk geloven maar in deze Ville Intrérieure bevindt zich een heel diversiteit aan kantoren, universiteiten,  banken, winkels en restaurants. U zult uw ogen uitkijken in dit bijzondere stukje van Montréal.

 

  • Mont Royal Park

Wanneer u een voor een leuke afwisseling wilt kiezen kunt u een wandeling maken door het prachtige park van de Mont Royal berg. Het park is ontworpen door dezelfde architect die Central Park in New York heeft ontworpen. U kunt er fietsen huren of wandelen rond de meren en genieten van een lekkere picknick. 

 

De voordelen van camperhuur in Montreal

Een camper huren in Montreal brengt veel voordelen met zich mee. De campers zijn te vergelijken met een tijdelijk huis die u naar al de mooie plekken die u wilt zien mee kunt nemen. De campers zijn van alle gemakken voorzien en rijden fijn waardoor u zich snel thuis voelt in de camper. Met een camper kunt u zelf een route maken en uiteraard weer aanpassen wanneer u wilt. Wilt u toch een dag langer blijven in dat prachtige nationale park of op die fijne camping met uw kinderen? Dan doet u gewoon en reist u weer verder wanneer u dat wilt!

 

Waarom een camper huren in Montreal

Waarom een camper huren in Montreal? Montreal heeft een zeer divers landschap en een klimaat redelijk gelijk aan die van Nederland. In de zomermaanden kan het er lekker warm zijn maar in de winter is het vaak een paar graden onder nul. Desondanks is het er prima vertoeven in alle maanden van het jaar wanneer u met de camper reist. In de zomermaanden kunt u lekker buiten uw camper eten in de natuur en 's winters is het leuk om een goed restaurant op te zoeken in het populaire centrum van de stad.

 

Huur uw camper in Montreal bij Cheap Campers

Een camper huren doet u eenvoudig bij Cheap Campers. Vanaf Montreal kunt u verder met de camper in de richting van Toronto of New Brunswick voor nog meer ongerepte natuur. Met een camper verkent u op een geweldige manier delen van Canada die u anders nooit zou zien. Neem contact met ons op en laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden voor het huren van een camper in Montreal. Cheap Campers is dé aanbieder op het gebied van camperreizen naar Montreal!

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden