Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • canada
  • Toronto

Camper huren in Toronto - Canada | Cheap Campers

Camper huren in Toronto

Begin uw rondreis met een camper huren in Toronto. Toronto is de hoofdstad van de provincie Ontario. Toronto is tevens de grootste stad van Canada. In 2011 had de stad een inwonertal van ongeveer 2,6 miljoen. In Groot-Toronto, oftewel het Greater Toronto Area, wonen ongeveer 5,3 miljoen inwoners. 

De inwoners van Toronto worden ook wel Torontonians genoemd. Toronto is het economische centrum van Canada en is de belangrijkste stad van het land op het gebied van financiën, telecommunicatie, media, softwareontwikkeling en medische wetenschap. De CN Tower was tot 2007 het hoogste vrijstaande bouwwerk ter wereld op land.

Toronto wordt vaak genoemd als een van de meest leefbare steden ter wereld, onder andere door de milieuvriendelijkheid, hoge welvaart en relatief weinig misdaad (vergeleken met andere grote steden). Toronto heeft een gemêleerde bevolking, omdat de stad veel immigranten van over de hele wereld heeft aangetrokken.

 

Wij hebben voor u de highlights van Toronto op een rijtje gezet.

 

  • CN Tower

De CN Tower is een 553 meter hoge zendmast van Toronto en behoorde eens tot het hoogste vrijstaande bouwwerk ter wereld. De vrijwel lege en holle toren heeft op 350 meter hoogte een restaurant, café en uitkijkfaciliteiten voor een spectaculair uitzicht over Toronto. De laagste verdieping heeft een uitkijkplatform die bestaat uit een glazen bodem waar door je recht naar benende kunt kijken. Voor het hoogste uitzicht mag je naar de ‘SkyPod’ welke zich op 447 meter hoogte bevindt.

 

  • Royal Ontario Museum

In Downtown Toronto bevindt zich een indrukwekkend en prachtig vormgegeven museum. Dit Royal Ontario Museum neemt je mee op wereldreis en verteld ondertussen over geschiedenis, cultuur en wetenschap. Het museum bestaat sinds 1912 en heeft zich inmiddels verworven tot één van ‘s werelds toonaangevende musea.

 

  • Toronto Island

Verschillende veerdiensten verbinden de stad Toronto met de naast gelegen eilanden die bij de stad horen. De eilanden hebben totaal een oppervlakte van 570 hectare. De eilanden zijn verdeeld over een aantal grote en kleine eilandjes. Er zijn voornamelijk recreatieve bezienswaardigheden te bezoeken zoals een pretpark, boottochten, speeltuin, jachthaven met bijbehorende ‘Yacht Club’ en heerlijke stranden. Regelmatig worden er verschillende festivals georganiseerd op de eilanden.

 

De voordelen van camperhuur in Toronto

Een camper huren heeft zo zijn voordelen. Het huren van een camper in Toronto begint bij een van de depots in Toronto. De grootste voordelen van het reizen met een camper in Toronto zijn de vrijheid en comfort. De unieke campers zijn zo ontworpen dat zij eenvoudig rijden en luxe en comfort bieden. De badkamer, bedden en keuken zijn ontworpen naar Canadeze standaarden die van uitstekende kwaliteit zijn. Het voelt alsof u in uw eigen woonkamer bent maar dan aan de andere kant van de wereld. 

 

Waarom een camper huren in Toronto

Waarom een camper huren in Toronto? Wanneer u een camper huurt in Toronto kunt u veel bezienswaardigheden zien. Toronto heeft een interessante mix van kunst, cultuur en natuur. Een bezoekje aan Canada's Wonderland is met het gezin zeer aan te raden of als u van kunst houdt is de Art Gallery of Ontario de moeite waard. Boek voor u de stad bezoekt een paar leuke overnachtingen op een van de vele camping bij de stad zodat u goed de tijd kunt nemen om de stad te verkennen met uw reisgezelschap. Er zijn RV-parkings met full-hookup genoeg in Toronto!

 

Huur uw camper in Toronto bij Cheap Campers

Een camper huren in Toronto doet u bij Cheap Campers. Huur een camper in toronto voor de ultieme Canada reis bij Cheap Campers. Wij hebben diverse prachtige routes samengesteld om uw reis naar Canada compleet te maken. Bekijk onze pagina's met reisroutes voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw camperreis naar Canada.

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 - 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden