Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • canada
  • Vancouver

Camper huren in Vancouver - Canada | Cheap Campers

Camper huren in Vancouver

Een camper huren in Vancouver? Vancouver is een bruisende metropool aan de westkust van Canada. Vancouver staat bekend als één van de mooiste & groenste steden ter wereld. Het is een perfect startpunt voor een rondreis door West-Canada of een magische wintersport vakantie in de Rocky Mountains. 

De stad zelf heeft enorm veel te bieden voor bezoekers, bedrijven en bewoners. Vancouver heeft een inwonertal van 603.502 (in 2011), en in de agglomeratie wonen 2.313.328 mensen. Verwacht wordt dat dit aantal in 2020 zal zijn gestegen naar 2.600.000. De haven van Vancouver is één van de belangrijkste havens ter wereld. Door de lage productiekosten is het is ook de derde stad, na Los Angeles en New York, van Noord-Amerika als het gaat om de filmindustrie. Hierdoor wordt Vancouver soms ook wel Noord Hollywood genoemd. In 2010 organiseerde Vancouver de Olympische Winterspelen, in samenwerking met het nabijgelegen Whistler.

De stad Vancouver kent veel hoogbouw. Hierdoor is er een indrukwekkende skyline ontstaan van tientallen hoge gebouwen met op de voorgrond de haven en cruiseterminal. De beste plek om deze skyline vast te leggen is vanaf Stanley Park en dan met name vanaf het deel met de auto toegankelijke Deadman's Island.

 

Wij hebben voor u de highlights van Vancouver op een rijtje gezet.

 

 

  • Capilano Suspension Bridge

In onze ogen is deze brug de mooiste attractie van Vancouver. De Capilano Suspension Bridge is een 136 meter lange houten hangbrug over de Capilano rivier. Het zicht over de natuur is prachtig.

Naast de loopbrug ligt het Capilano River Regional Park. Dit park heeft nog meer bruggen waaronder enkele die over de Capilano Canyon lopen. Met diverse begeleide wandelingen kom je langs een totempalen park, klim je in boomhuizen, kun je vissen voeren en kunnen kinderen het regenwoud ontdekken.

 

  • Gastown

De oude historische binnenstad van Vancouver is vernoemd naar de zeeman ‘Cassy Jack Deighton’ die er in 1867 als eerste arriveerde. Gastown is tegenwoordig erg geliefd bij architecten, kunstenaars, acteurs, en nieuwe media bedrijven. Als bezienswaardigheid staat de oude stoomklok op de hoek van Cambie en Water Street nog altijd hoog bovenaan de lijst. De wijk telt vele leuke boetieks en een groot winkelcentrum met de naam ‘The Landing Mall’.

 

  • Stanley Park

Stanley Park is een prachtig stuk natuurgebied. Jaarlijks wordt dit park bezocht door zo’n acht miljoen bezoekers. Veel inwoners van Vancouver gebruiken het park niet alleen om te rusten, maar om de sporten op het omliggende pad met de naam ‘False Creek Seawall’. Om je een indruk te geven van hoe groot dit park is, kunnen we melden dat het nog eens 10% groter is dan het Central Park van New York.

 

De voordelen van camperhuur in Vancouver

De voordelen van een camper huren in Vancouver zijn groot. Maak een onvergetelijke camperreis naar Vancouver! Uw camperreis begint bij een van de depots in Vanvouver. Het reizen met een camper is leuk, comfortabel en efficiënt. U heeft altijd uw eigen spullen dichtbij en kunt tevens gaan en staan waar u maar wilt. Vancouver biedt tal van mogelijkheden voor jong en oud. Breng een bezoek aan de verschillende wijken waar culturen elkaar ontmoeten. Ontdek een van de 100 vissoorten in het Vancouver Aquarium of wandel door de VanDusen botanische tuin. 

 

Waarom een camper huren in Vancouver

Waarom een camper huren in Vancoucher? Vancouver leent zich uitstekend voor het reizen met de camper. Buiten het feit dat er onwijs veel campings zijn waar u met de camper kunt verblijven, is de stad en het gebied eromheen ideaal om per camper te verkennen. Maak een trip naar Widgeon Valley National Wildlife Area. Hier kunt u op de mooiste plekken overnachten en overdag mooie wandelingen maken. De campers zijn volledig uitgerust met keuken en goede bedden. U kunt midden in de natuur genieten van uw camperreis naar Vancouver. Wanneer u verzekerd wilt zijn van een overnachting in een nationaal park dan raden wij u aan om van te voren een plek te reserveren. 

 

Huur uw camper in Vancouver bij Cheap Campers

Een camper huren in Vancouver doet u bij Cheap Campers. Wacht niet langer en stel uw camperreis samen. Onze medewerkers helpen u graag bij al uw vragen over het huren van een camper in Vancouver. Onze ervaren medewerkers hebben ruime ervaring op het gebied van camperreizen in Canada. Cheap Campers is dé aanbieder als het gaat om camperreizen naar Vancouver! 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 - 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden