Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • canada
  • Whitehorse

Camper huren in Whitehorse - Canada | Cheap Campers

Camper huren in Whitehorse

Een camper huren in Whitehorse doet u bij Cheap Campers! Whitehorse wordt ook wel "the Wilderness City" genoemd. Deze claim zegt het eigenlijk allemaal: Whitehorse wordt omgeven door prachtige natuur – door de bergen van het Yukon Territory en ligt aan oevers van de Yukon Rivier. 

De ongerepte natuur van het noordwesten van Canada is uniek. De moderne civilisatie lijkt, zodra u de stad achter zich heeft gelaten, meteen heel ver weg. Desondanks is Whitehorse een moderne stad met alle voorzieningen. Dankzij de noordelijke ligging is het in de zomer bijna 20 uur per dag licht.

De naam van de stad komt van de "White Horse Rapids" de stroomversnellingen van de Yukon Rivier. Met boten kwamen de eerste goudzoekers, later werd de White Pass and Yukon Railroad gebouwd, welke tegenwoordig vanuit Whitehorse met de bus kan worden bereikt. 

 

Wij hebben voor u de highlights van Whitehorse op een rijtje gezet!

 

  • SS Klondike

De SS Klondike is een stoomschip dat in de 20e eeuw passagiers en vracht van Whitehorse naar Dawson City vervoerde en op de weg terug vooral mineralen en stenen aan boord had.  

 

  • Zalm vissen

De grote hobby van alle inwoners van deze streek – zalm vissen. Overal ziet u mensen hun avondeten of een wintervoorraad aanleggen. Wat smaakt er nu beter dan een zelf gevangen zalm?

 

  • Friendship Totem Pole

Deze prachtige totempaal staat voor het geluk en de levensvreugde van alle mensen op deze wereld. 

 

De voordelen van camperhuur in Whitehorse

Een camper huren in Whitehorse brengt veel voordelen met zich mee. Het huren van een camper in Whitehorse begint bij een van de depots. Hier haalt u de camper op en dan kan uw rondreis eindelijk beginnen. De grootste voordelen van het reizen per camper in Whitehorese zijn de vrijheid en de comfort die je ervaart. De campers zijn zo ontworpen dat u relaxed op reis bent en dat er in de camper alle belangrijke benodigheden aanwezig zijn. Dit blijkt uit ervaringen van andere reizigers dat zij het thuis-gevoel ervaren in de camper. 

 

Waarom een camper huren in Whitehorse

Een camper huren begint in Whitehorse. Wanneer u een camper huurt in Whitehorse dan hoeft u zich niet te vervelen. Whitehorse leent zich uitstekend voor een mooie rondreis per camper. Breng een bezoek aan Miles Canyon of ga onspannen in de Takhini Hot Springs. Er zijn volop mogelijkheden om met de camper te overnachten op de meest mooie locaties. U kunt de camper aansluiten op stroom zodat u optimaal kunt genieten van uw camper.  Wilt u verzekerd zijn van een mooie plek? Dan raden wij u aan om van tevoren een plek te reserveren. 

 

Huur uw camper in Whitehorse bij Cheap Campers

Een camper huren in Whitehorse doet u eenvoudig bij Cheap Campers. Huur uw camper in Whitewhorse voor de ultieme Canada reis. Er kunnen diverse prachtige routes worden afgelegd. Bekijk het aanbod reisroutes in Canada op onze website. U kunt ook contact opnemen met een van onze ervaren medewerkers, wij helpen u namelijk graag verder. 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden