Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • nieuw-zeeland
  • Auckland

Camper huren in Auckland - Nieuw-Zeeland

Camper huren in Auckland

Een camper huren in Auckland? In Auckland wonen ruim 1 miljoen inwoners en is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en het belangrijkste knooppunt voor het luchtverkeer. De stad ligt op de glooiingen van de landengte tussen de Pacific Ocean en de Tasmanzee, op het Noordeiland

De inwoners vormen een bonte mix van nationaliteiten die afkomstig zijn uit vele windstreken in de wereld. Een grote groep vormt de van oorsprong Polynesische bevolking die hier in het verleden zijn neergestreken op hun tochten vanuit de Stille Oceaan.

 

Het centrum van de stad ligt direct aan de baai, en bestaat uit moderne hoogbouw en winkelcentra. Door de restauratie van historische gedeelten van de stad zijn gezellige winkelbuurten ontstaan. Naast de uit beton en glas opgetrokken kantoorgebouwen in de stad zijn er natuurlijk ook andere attracties te vinden in en rond het centrum, zoals musea, kunstgaleries en parken. Veel attracties liggen aan het water en rond de parken als Albert Park, Victoria Park en de Domain. Het Albert Park, ingeklemd tussen de Gallery en de universiteit, vormt een aangename onderbreking van de betonnen jungle. Het levendigste deel van het centrum is High Street, net ten zuiden van de binnenstad. Het beste uitzicht over de stad heeft u vanaf de vulkanische berg Mount Eden. De grote havenbrug geeft toegang tot het meest noordelijk deel van het Noordeiland. Het War-Memorial Museum, dat een zeer complete verzameling Maori-kunst herbergt, en het Auckland Museum zijn zeker een bezoek waard. Voorts treft u in de stad enkele bezienswaardige gebouwen en mooie parken.

 

De stad wordt omringd door water, met de Tasmanzee aan de ene kant en de Pacific Ocean aan de andere kant, en heeft daardoor een grote aantrekkingskracht op watersportliefhebbers, waaronder veel zeilfanaten. Door de vele zeiljachten die hier afgemeerd liggen in de haven, heeft de stad de bijnaam "City of Sails" gekregen. Vrijwel alle bezoekers van Nieuw-Zeeland komen in Auckland aan, de gateway van het land, waar praktisch alle intercontinentale vluchten aankomen.

 

Wij hebben voor u de highlights van Auckland op een rijtje gezet

 

  • Auckland War Memorial Museum

Het Auckland War Memorial Museum is dé beste plek om de geschiedenis van Nieuw-Zeeland, de mensen en ieders rol in de Pacific te leren kennen. Het museum ligt middenin het Auckland Domain. Een bezoek aan het Auckland War Memorial Museum is een unieke culturele ervaring!

 

  • Sky Tower

Een bezoek aan Auckland is niet compleet zonder een bezoek aan de Sky Tower.  Deze iconische toren kun je niet missen in Auckland. Je kunt naar boven met de lift en genieten van het uitzicht, bungee jumpen naar beneden of een Sky Walk beleven over het dak.

 

  • Auckland Waterfront en Harbour Bridge

De Waterfront is een gezellig stukje Auckland met veel restaurants en cafés, dat u zeker niet mag missen. De levendige Queens Wharf en Viaduct Harbour zijn zeer geliefd bij inwoners en bezoekers gelijk. Verder zijn er de Ferry Terminal en de Cruise Ship terminal en – als ze er zijn - de zeiljachten van het America’s Cup. Net als Sydney heeft ook Auckland een indrukwekkende Harbour Bridge.

 

  • Ponsonby

Ontdek een van de leukste wijken van Auckland! 10 minuutjes van het stadscentrum vindt u het evenzo gezellige als wereldse Ponsonby. Geraffineerde boetiekjes, culi restaurantjes en bars en cafés die tot laat in de nacht je favoriete muziek draaien. 

 

De voordelen van camperhuur in Auckland

Een camper huren in Auckland biedt veel mogelijkheden. Tijdens het huren van een camper in Auckland heeft u veel vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Wij bieden verschillende comfortabele campers met goede bedden en bijna allemaal een keuken. Er zijn kleine campervan modellen die uitermate geschikt zijn voor jonge stellen die niet veel nodig hebben tijdens hun camperreis in Auckland. Er zijn ook campers die zeer luxe zijn en uitgerust met de veel ruimte, internet en tv mogelijkheden. In Nieuw-Zeeland zijn onwijs veel plekken waar u met de camper kunt overnachten en u krijgt kortingen op bepaalde campingparken. De campers zijn eenvoudig aan te sluiten aan het stroom en de watertoevoer. Het huren van een camper in Auckland kunt u geheel naar uw voorkeuren samenstellen.

 

Waarom een camper huren in Auckland

Een camper huren begint met een goede voorbereiding. In Auckland zijn verschillende depots van verhuurders waarbij het mogelijk is om de camper op een andere locatie in te leveren. Het reizen per camper in Auckland is aan te raden vanwege de afstanden en de unieke kampeer locaties. Uniek in Auckland en de omgeving is is dat er in bijna alle nationale parken kan worden overnacht met de camper. Dit maakt het huren van een camper in Auckland uitermate geschikt voor een prachtige rondreis. Buiten de vele nationale parken is het levendige stadscentrum natuurlijk erg leuk. De stad staat bekend om de goede restaurants met lokale specialiteiten!

 

Huur uw camper in Auckland bij Cheap Campers

Een camper huren doet u bij Cheap Campers. Voor een onvergetelijke rondreis naar Auckland huurt u nu al de beste campers bij ons. Plan de route vooraf voor uw camperreis naar Auckland of raadpleeg de routepagina's van Nieuw-Zeeland. Er zijn verschillende schitterende routes waarbij u zowel het Noordereiland als het Zuidereiland aandoet. Voor een vrijblijvend advies kunt u contant opnemen met ons. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Auckland. 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 - 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden