Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • nieuw-zeeland
  • Wellington

Camper huren in Wellington | Cheap Campers

Camper huren in Wellington

Een camper huren in Wellington? Hoewel Wellington kleiner is dan Auckland is het toch de hoofdstad van Nieuw Zeeland. De regering zetelt hier sinds 1865. Lang heeft het er naar uitgezien dat dit de enige activiteit was in deze stad. 

Sinds het einde van de 20e eeuw heeft Wellington een 'boost' gehad en staat nu bekend als hét cultuurcentrum van Nieuw Zeeland. Tegenwoordig is Wellington een bruisende, culturele en tikje mondaine stad waar u zeker meer dan een dag moet verblijven. De stad ligt aan Port Nicholson, één van de mooiste natuurlijke havens ter wereld. Wellington is de grootste stad in het uiterste zuiden van het Noordereiland en wordt enkel door de Cook Strait van het Zuidereiland gescheiden. De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt dan ook als het ware in het midden van het land. De stad heeft de bijnaam 'Windy City', omdat het hier behoorlijk kan waaien. De stad heeft minder dan 400.000 inwoners en dat geeft het een beetje een intiem gevoel en prettige uitstraling.

Het centrum van de stad is compact en vrijwel alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. Vanaf Mount Victoria, aan de rand van de stad heeft u een fantastisch uitzicht over Wellington. De stad heeft een internationale uitstraling mede doordat stijlvolle cafés, restaurants van internationale allure, winkels en galeries. Wellington heeft tegenwoordig een echte café cultuur met meer cafés per inwoner dan bijvoorbeeld een stad als New York. Ook de koffie cultuur scoort goed, koffieliefhebbers komen dan ook zeker aan hun trekken in deze stad waar een moccacino net zo gemakkelijk geschonken wordt als een vers gebrande Colombiaanse koffie. Dit alles heeft een geweldig uitgaansleven tot gevolg met vooral op Courtenay Place een ruime keus aan theaters, bars en discotheken.


Wij hebben voor u de highlights van Wellington op een rijtje gezet

 

  • Te Papa - Museum of New Zealand

Dit museum is gelegen aan de Cable Street. U leert veel van de geschiedenis, de culturen en de flora en fauna van heel Nieuw-Zeeland. De meeste mensen beschouwen dit museum ook als het meest ambitieuze en mooiste museum dat het land te bieden heeft.
 

  • Wellington Zoo

De Wellington Zoo is een dierentuin opgericht in 1906. Tevens is dit ook de oudste dierentuin van Nieuw-Zeeland en kunt u genieten van dieren die vrij rond lopen in een natuurlijk gemaakte omgeving.

 

  • Zealandia

Dit is een natuurgebied met een omtrek van 250 hectare. Ook biedt Zealandia prachtige wandelroutes. Er leven verschillende vogelsoorten in het park. De meest bekende zijn: de Morepork en de Kiwi. Ook kun je er voor kiezen om in de nacht een rondleiding te krijgen.

 

De voordelen van camperhuur in Wellington

Een camper huren in Wellington boekt u bij Cheap Campers. Wanneer u een reis naar de andere kant van de wereld gaat maken dan wilt u uiteraard dat alles tot in de puntjes in geregeld. Wij van Cheap Campers helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte camperreis naar Nieuw-Zeeland. Wellington is een ideale locatie als u per camper wilt rondreizen. De stad ligt op het meest Zuidelijke puntje van het Noordereiland en is tevens het punt waar de ferry is. U kunt heel eenvoudig met uw camper de overtocht maken van het Noordereiland. U kunt een mooie combinatie maken van het Noordereiland en het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland door uw camperreis te beginnen in Queenstown.

 

Waarom een camper huren in Wellington

Waarom een camper huren in Wellington? Tijdens uw camperreis een bezoek brengen aan Wellington is geen slecht idee. Deze levendige stad op het Noordereiland heeft een paar depots waar u campers op kunt halen. De ideale ligging van de stad maakt het erg aantrekkelijk om de ferry te pakken naar het Zuidereiland. U kunt van te voren een plekje reserveren voor de camper en de inzittende op de ferry en uw camperreis gewoon weer voortzetten. Boek een paar mooie campingplekken voor de nacht en ontdek de prachtige omgeving van Wellington. U heeft met een camper enorm veel vrijheid en u kunt vrijwel overal de camper parkeren. Kortom genoeg redenen om een geschikte camper uit te zoeken en Wellington te ontdekken!

 

Huur uw camper in Wellington bij Cheap Campers

Een camper huren in Wellington begint bij Cheap Campers. Laat u adviseren over het maken van een camperreis naar Wellington door een van onze mederwerkers. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het samenstellen van mooie camperreis aan de hand van de wensen van de klant. Queenstown is een bekende plaats in Nieuw-Zeeland en wij hebben dan al vaak mooie camperreizen naar deze plek verkocht. Er zijn verschillende routes die u kunt volgen van het Noordereiland naar het Zuidereiland of andersom. Bekijk het aanbod op onze website en vraag advies aan een van onze medewerkers.

 

 

 

 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 - 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden