Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Met de camper reizen in Amerika | Cheap Campers

Met de camper reizen in Amerika

Het reizen met de camper door Amerika is een onvergetelijke ervaring! In het land van de onbegrensde mogelijkheden kunt u door de meest indrukwekkende landschappen rijden met uw camper. Er zijn veel Nationale Parken en andere natuurgebieden waar u kunt overnachten - het ultieme gevoel van vrijheid, lekker buiten in de vrije natuur! 

Iedere avond slaapt u in hetzelfde bed en te allen tijde kunt u zelf eten klaarmaken en picknicken waar u maar wilt. Het eigen vakantiehuis op wielen geeft u een fantastisch gevoel van vrijheid en gemak.

 

Amerika is een uitgestrekt land en zeer divers: tussen de Atlantische en Stille Oceaan, tussen <a title="camper" huren="" canada"="" data-cke-saved-href="https://cheapcampers.nl/camper-huren/camper-huren-canada.html" href="https://cheapcampers.nl/camper-huren/camper-huren-canada.html">Canada en Mexico en van Florida naar Alaska en van New York naar Hawaii – overal is er wat te zien en te beleven. U vindt hier niet alleen diversiteit in landschap en flora en fauna maar ook de bevolking en de verschillende culturen maken de reis afwisselend en interessant. Het land is uitermate geschikt om met de camper te verkennen.

 

In één vakantie past natuurlijk niet het hele continent, een goede planning is daarom noodzakelijk. In Amerika zijn normaal gesproken geen mijlen in begrepen bij de camperhuur, u dient daarom vooraf te bepalen hoeveel mijlen u ongeveer denkt te rijden.

 

Zuidwest Amerika

In het Zuidwesten worden de meeste camperreizen gemaakt. Vanuit San Francisco, Los Angeles, Las Vegas of Denver beginnen veel vakantiegangers aan hun grote avontuur – met de camper of RV (zoals de Amerikanen dat noemen) trekken ze de natuur in. Er valt veel te zien en te beleven. Elk National Park heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden: Yosemite, Joshua, Grand Canyon, Zion, Bryce, Arches om maar de meest bekende te noemen.


Verder zijn er veel indrukwekkende gebieden met natuurschoon zoals Monument Valley, de Highway 1, Mono Lake, de woestijnen in Californië en Nevada, de kuststroken en de stranden. Zo divers de natuur ook is – het is altijd een groot contrast met de civiliseerde wereld, waar tot aan de laatste tegel aan toe alles gepland en verbouwd is.

 

Noordwest Amerika

In het Noordwesten kunt u in Seattle een camper huren en de fantastische landschappen van Washington, Oregon, Idaho, Montana en ook de Canadese provincies British Columbia en Alberta verkennen. Ook in deze staten zijn zeer diverse, minder bekende maar zeker niet minder indrukwekkende National Parks zoals Olympic, Mt. Rainier, Cascades, Crater Lake, Oregon Dunes, Glacier National Park en nog vele andere.

Een eenweghuur met een camper van Seattle naar Denver met een een bezoek aan bijvoorbeeld Yellowstone or Rocky Mountain NP behoort ook tot de mogelijkheden. Eenweghuren met campers in de Verenigde Staten moeten meestal vroeg in het seizoen worden aangevraagd.   

 

Ook aan de oostkust worden campers verhuurt en met name in Boston, New York en Florida. Aan te bevelen is een tocht vanuit Boston door New England en eventueel een uitstapje naar Canada naar de Niagara watervallen.

 

Zuidelijke provincies

The Southern States en daarmee Memphis, Nashville en New Orleans verkent u het beste vanuit Dallas. Vanuit  Miami of Orlando kunt u een camper huren en natuurlijk Florida verkennen en ook nog de staten Georgia en twee Carolinas.

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden