Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Routes in Californië - Amerika | Cheap Campers

Routes in Californië

Voor een onvergetelijke camperreis kunt u een camper huren in Californië. Californië is aan te raden wanneer u voor het eerst een camper huurt in Amerika. U kunt tijdens uw camperreis een mix van natuur ontdekken.

De uitgestrekte natuur in Californië bestaat uit gebieden zoals woestijnen, berggebieden en kustgebied. Wanneer u de camper in Californië huurt hoeft u geen zorgen te maken om moeilijk begaande wegen want de wegen zijn breed en goed onderhouden.

 

U kunt overnachten in verschillende nationale parken met uw camper en genieten van zonsondergang terwijl u buiten zit. De meest bekende kustplaatsen zoasl Laguna Beach, Palms Springs en Venice Beach zijn prima vertoeven en ook tijdens uw camperreis door Californië goed te bezoeken. Breng een bezoek aan de hoofdstad van Californië, Sacramento waar u nog overblijfselen van de indianen vindt. Bezoek tevens een van de meest bijzondere nationale parken van Amerika, Yosemite National Park. Uitermate geschikt wanneer u per camper door Californië reist en een unieke verblijfplaats zoekt... Death Valley is ook de moeite waard wanneer u met een camper door Amerika reist. Er gelden voor deze woestijn wel regels met betrekking tot de periode dat u door dit gebied rijdt met een camper. 

 

De voordelen van camperhuur in Californië

Het huren van een camper in de Verenigde Staten brengt veel voordelen met zich mee. De wegen en parkeerplaatsen zijn aangepast aan de grote auto's en zo ook uitermate geschikt voor het rijden in een camper. Over het algemeen kunt u overal wel parkeren met de camper tenzij er anders wordt aangegeven. Er zijn tal van overnachtingsmogelijkheden door heel de Verenigde Staten. Zo kunt u in bijna alle nationale parken wel overnachten en zijn er zeer veel kampeerplekken te vinden. U hoeft deze niet altijd van te voren te reserveren maar in het hoogseizoen is het verstandig dit wel te doen om van een plekje verzekerd te zijn.

 

Waarom een camper huren in Californië

Het huren van een camper in de Verenigde Staten is geweldig wanneer u wilt genieten van de prachtige natuur, de cultuur van verschillende steden wilt proeven, activiteiten wilt doen en zich even heerlijk wilt kunnen ontspannen. Met uw camper kunt u uw reis helemaal zelf bepalen, u kunt er dus gewoon voor kiezen om een dagje langer in een nationaal park te blijven en genieten van de omgeving of toch naar dat ene pretpark gaan met de kinderen. U kunt in de camper gaan koken of buiten bij een openbare barbeque genieten van de ondergaande zon. 

 

Huur uw camper in Californië bij Cheap Campers

Stel uw rondreis door de Verenigde Staten samen of neem contact op met een van onze medewerkers en geef uw voorkeuren door. Wij hebben veel ervaring op het gebied van camperreizen en geven u graag gepast advies voor uw camperreis door de Verenigde Staten. Cheap Campers is de aanbieder als u een camper wilt huren in de Verenigde Staten.

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden