Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Routes in Florida - Amerika | Cheap Campers

Routes in Florida

Florida is één van de belangrijkste toeristische bestemmingen binnen Amerika. Jaarlijks vliegen tienduizenden Nederlanders naar deze zuidoostelijke staat van Amerika. Deze toeristen worden vooral gelokt door de relaxte sfeer, het aangename klimaat en de vele pretparken die in Florida te vinden zijn. Wanneer u optimaal wilt genieten van natuur en het leven in Florida dan is het huren van een camper zeer geschikt. 

Als je Florida eenmaal bezocht hebt is de kans groot dat je daarna meerdere keren terugkeert. Florida wordt ook wel de Sunshine State genoemd. Het huren van een camper in Florida is eenvoudig en en zijn talloze kampeerplekken om te overnachten. De meeste parkeerplekken in Florida zijn zo groot zodat mensen die een camper huren er makkelijk kunnen staan. U hoeft hierdoor ook niet bang te zijn om door de stad te rijden want u kunt bijna overal goed parkeren met uw camper. 
 

Bekende plaatsen in Florida:

 

  • Tallahassee, de hoofdstad van Florida
  • Jacksonville, de grootste stad van de staat (gemeten binnen de gemeentegrenzen)
  • Miami, de grootste stad van de staat (gemeten naar de hele agglomeratie), zeer multicultureel met onder andere de op vijf na grootste stedelijke Joodse populatie ter wereld en veel vluchtelingen uit het nabijgelegen Cuba
  • Orlando, bekend om zijn pretparken (onder andere Walt Disney World Resort en Universal Orlando Resort)
  • Daytona Beach, een vakantieplaats die erom bekendstaat populair te zijn voor de (seksuele) uitspattingen van jongeren tijdens hun voorjaarsvakantie (spring break), locatie van de Daytona International Speedway waar jaarlijks de belangrijkste NASCAR race wordt gehouden, ook heeft Daytona Beach enkele stranden waar auto's legaal over het strand mogen rijden
  • Tampa

 

Een ideale rondreis door het zuiden van Florida bevat de volgende elementen: minimaal één bestemming aan de westkust, minimaal een paar dagen in Miami, Miami Beach of Fort Lauderdale (waarbij je uitstapjes kunt maken naar Miami), minimaal twee of drie dagen Florida Keys en Daytona Beach of Orlando. Orlando is vooral afhankelijk van je voorkeur en de tijd die je in Florida bent. Wij vinden dat u tijdens uw camper huur in Florida een bezoek aan nationaal park Everglades niet mag ontbreken. Dit draslandgebied is een enorm ecologisch systeem waar je prachtige flora en fauna aantreft. Nationaal park Everglades is het enige gebied ter wereld waar krokodillen en alligators naast elkaar leven. Als je naar de Everglades gaat dan moet je zeker een tochtje met een airboat over de moerassen maken. Het huren van een camper is de beste manier om het diverse Florida te ontdekken.

 

De voordelen van camperhuur in Florida

Het huren van een camper in Florida is erg eenvoudig. Er zijn verschilllende verhuurders in Florida met depots in Miami en Orlando. De comfortabele voertuigen hebben goede bedden en bijna allemaal een luxe keuken. Ondanks de grootte van sommige campers rijden ze erg fijn en de wegen in Amerika zijn tevens breed. U kunt uw route door Florida op elk moment van uw reis wijzigen en zelf bepalen of u ergens langer of korter verblijft. De campers zijn eenvoudig aan te sluiten aan het stroom en de watertoevoer. Het huren van een camper in Florida is een geweldige ervaring.

 

Waarom een camper huren in Florida

In Florida zijn verschillende depots van verhuurders waardoor het mogelijk is om de camper op een andere locatie in te leveren. Het reizen per camper in Florida is aan te raden vanwege de afstanden en de unieke kampeer locaties. Uniek in Florida en omgeving is dat er in bijna alle nationale parken kan worden overnacht met de camper. Dit maakt het huren van een camper in Las Vegas uitermate geschikt voor een rondreis. Buiten de vele nationale parken zijn er ook pretparken te vinden. Orlando staat bekend om zijn vele thema pretparken waar je kunt verblijven. Er zijn parken waar het is toegestaan om met de camper te overnachten. 

 

Huur uw camper in Florida bij Cheap Campers

Een onvergetelijke camperreis door Florida begint bij Cheap Campers. Plan een mooie route vooraf voor de camperreis door Florida. Laat u inspireren door een van de routes door Florida op onze routepagina's. Voor een vrijblijvend advies kunt u contant opnemen met een van onze medewerkers. Cheap Campers is dé aanbieder als u een camper wilt huren in Florida. 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden