Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.

Bestemmingen | Cheap Campers

Bestemmingen

Maak uw droomreis per camper in een van onze prachtige bestemmingen. Australië en Nieuw-Zeeland zijn erg populair wanneer het om camperreizen gaat. De diversiteit aan prachtige natuur, cultuur en prachtige routes maken de reis compleet. Er zijn veel mooie routes langs de kust of door de Outback te maken. Reis langs de prachtige Westkust van Australië en bezoek een van de populaire wijnregio's. 

Australië heeft langs grote delen van de kust goed aangelegde wegen die u gedurende uw reis een aangenaam zicht geven. Voor de echte Australische beleving kunt met een 4WD camper de Outback verkennen en de magische krachten van Ayers Rock ontdekken. Hier leven aboriginals in alle rust maar vertellen u graag meer over de bijzondere krachten van deze rotsformatie. 

 

In Nieuw-Zeeland is het zowel in de winter als in de zomer heerlijk om per camper rond te reizen. Een populaire route is van het Noordereiland naar het Zuidereiland (of andersom) te reizen. U kunt zelf aangeven hoelang u erover doet en wat u wel en niet wilt zien maar u krijgt in ieder geval het beste van Nieuw-Zeeland te zien! Van prachtige baaien in de Bay of Islands tot het bekende skigebied van de Soutern Alps. Er zijn veel actieve bezienswaardigheden in Nieuw-Zeeland waardoor het reizen met kinderen zeker aan te raden is. Overnacht in een van de vele kampeerparken midden in de natuur. 

 

In Amerika wordt camperreizen naar een heel ander niveau gebracht. De campers in Amerika zijn over het algemeen erg groot en van alle gemakken voorzien. Omdat er vaak grote afstanden zijn tussen plaatsen is het vaak ook wel fijn om in alle comfort te reizen. In veel nationale parken mag u ook overnachten en zijn er speciale RV spots gemaakt voor de grote campers. U kunt Amerika de bruisende steden opzoeken zoals Los Angeles en Las Vegas of de muzikale steden van Louisiana en Nashville waar live muziek wordt gemaakt op straat! 

 

Canada is een land met veel diversiteit. Zo vindt u in de Atlantische Staten grillige kustlijnen met pittoreske gekleurde huizen, en fjorden. Ga bijvoorbeeld op een Whale Watch tour door de zeeën van de Atlantiche Staten en spot een walvis. Met de camper kunt u ook naar het bekende skigebied van Whitstler reizen en prachtige wandeltochten maken. Canada heeft veel nationale parken en wij hebben voor u de mooiste routes samengesteld waarbij u ze allemaal kunt bezoeken.

 

Voor al uw vragen over onze bestemmingen en de verschillende routes kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag over de verborgen schatten van deze bestemmingen en passen uw reis aan op uw persoonlijke wensen. 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden