Please enable JavaScript in your browser.

Vind uw camper

Zoek campers

Ophaallocatie
Afleverlocatie
Ophaaldatum
Afleverdatum
2 Vol.
  • Home
  • Gezinscampers

Gezinscampers | Cheap Campers

Gezinscampers

Maak een onvergetelijke camperreis met het gezin! Bekijk onderstaande campers die uitermate geschikt zijn voor een camperreis met het hele gezin.

Met kinderen van alle leeftijden is een camper de ideale manier om landen als AustraliëNieuw-ZeelandCanada en Amerika te ontdekken. Bij Cheap Campers heeft u de keuze uit verschillende campers die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Het reizen met de camper is voor het hele gezin een geweldige ervaring!


Campertype

Voor gezinnen is de juiste campertype huren zeer belangrijk. Kies dus voor een model waar de kinderen niet helemaal achterin zitten en er tijdens het reizen makkelijk contact kan worden gemaakt. Niet alle campers beschikken over de voorziening een kinderzitje te plaatsen, terwijl in alle landen kinderen t/m 8 jaar verplicht in een autostoeltje moeten zitten. Wij hebben voor u de meest geschikte voertuigen op een rijtje gezet.   


Wonen in de camper 

De vrijheid die u met een camper tijdens zo een reis heeft is groot. De camper wordt als een "thuis" voor de kleintjes. Ze slapen elke avond in hetzelfde bed, ze weten waar hun spullen zijn en er moet niet telkens de koffer weer worden ingepakt zoals bij een auto/hotelrondreis. Doordat u zelf kunt koken en de beschikbare producten zeer vergelijkbaar zijn met die van thuis went het allemaal heel snel.


Campings  

Door heel Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Amerika zijn veel kampeerplekken te vinden die geschikt zijn voor campers van alle formaten. Deze zijn vaak op prachtige locaties zoals in nationale parken of aan stranden. Op veel campings zijn speeltuinen, springkussens en zwembaden, soms worden activiteiten georganiseerd voor de kinderen zodat de ouders kunnen ontspannen. Of u kunt voor een camping in de vrije natuur kiezen, waar de hele omgeving één grote speeltuin is.
 

Plannen

Met een gezin reizen betekent rekening houden met elke leeftijd en voorkeur. Daarom is het verstandig niet elke dag honderden kilometers te rijden maar ook rustdagen te nemen. Overal in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Amerika zijn veel attracties waar het hele gezin zich kan vermaken. Met het motto “elke dag iets voor de kinderen en elke dag iets voor de ouders” blijft een vakantie wekenlang boeiend.


Wereldreis

Voor een reis waarbij u meerdere landen wilt bezoeken helpen wij u ook graag verder. Wanneer u meerdere campers wilt huren op verschillende locaties kunnen wij u een totaaloverzicht geven van de kosten. 

 

Waarom Cheap Campers
Lage prijzen
Online offerte en boeken
Geen verborgen kosten
Boeken bij de specialist
Telefoon
020 205 09 86

verkoop@cheapcampers.nl

Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden


Ik heb een vraag


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Vraag een offerte aan


Vul hier uw e-mailadres en telefoonnummer in en wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

* Verplichte velden


Selecteer uw wensen met betrekking tot een camperhuur


Bel mij terug


Vul hier uw telefoonnummer en e-mailadres in en wij nemen, tijdens kantooruren, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplichte velden